Archief

2013-12-27, Mooie opkomst bij kerstconcert en zangronde.

De stichting was zaterdag avond erg blij met de komst van veel bezoekers. Ondanks het afzeggen van de mannen acapella groep Double G vonden veel mensen de weg naar de Gereformeerde Kerk.

Een mooie avond is het volgens de stichting geworden. Naast Living Water en samenzang waren de heren Dick van Ommen en Jan Last bereid om ook hun bijdrage te geven tijdens dit concert. Jan en Dick verzorgden tweemaal een muziekaal intermezzo met orgel en mondharmonica en begeleiden de samenzang. Prachtig om naar te luisteren en mee te zingen. Naast het voorlezen van het bekende kerstevangelie vanuit lukas 2 en een gedicht was ook de inbreng van Living Water onderleiding van de enthousiaste Barbars Kuipers verrassend. Nieuwe liederen, pakkende teksten en mooie muziek spraken het aanwezige publiek ook aan. Dankbaar en blij kijken de leden van de Stichting terug op een goede avond waar de boodschap van Kerst duidelijk naar voren mocht komen en de zegen van God ervaren mocht worden.

Onze  volgende activiteit was woensdagochtend 25 december 2013. Op de vraag:“Wie durft het aan om mee te gaan, om samen te gaan zingen van de Redder die naar deze wereld verloren in schuld is gekomen”, gaven veel een antwoordt. Voor de organisatie was het weer bemoedigend om te zien hoevelen er om 06.00 mee gingen de vogelbuurt in. Een drupje regen en  een beetje wind, het deerde niet. We mochten samen verschillende bekende kerstliederen laten horen. Van verschillende kanten mochten we (ook naderhand) horen dat onze vroege inbreng gewaardeerd werd.